Seite drucken

Често задавани въпроси за ремонт

С какво трябва да започнете?

Трябва да изясните дали става дума за ремонт на покрив или изграждане на таванско помещение.

Необходимо ли е разрешително за строителство при ремонт на покрива?

Ремонтът на покрива може да се извърши без разрешително. При изграждане на таванско помещение и проектански промени по конструкцията на покрива са необходими проект на обекта и разрешително за строителство.

Какви конкретни мерки се вземат при ремонт на покрива?

Брамак ще ви консултира при вземането на най-правилното решение за вашия покрив.

Как да продължите?

Брамак ще ви свърже със специалисти в областта на ремонтирането или изграждането на покриви. Специалистите, обучени от Брамак, ще отговорят на всички ваши въпроси и ще извършат необходимите строително-монтажни работи.

Как да се свържете със специалист от Брамак?

Тук ще откриете телефоните на регионалните ни представители в цяла България.

НОВА КЕРЕМИДА И СТАРА ДЪРВЕНА КОНСТРУКЦИЯ

Вярно ли е, че керемидите Брамак са тежки?

Не е вярно. Дори някои от нископрофилните модели керемиди на Брамак са по-леки с близо един килограм на квадратен метър от други керемиди на пазара.
Освен това натоварването на дървената конструкция под влияние на климатичните условия (сняг, вятър) е много по-голямо от самата тежест на покривното покритие, така че дори и при много лоши климатични условия покривната система Брамак е надеждна защита на сградата.

Може ли стара покривна конструкция да издържи новото покривно покритие Брамак?

При ремонт на стар покрив винаги е необходимо да се направи едно изследване на конструкцията, независимо от това с какви керемиди ще е покрива.
Обърнете се към специалист от Брамак и ще получите безплатна консултация от него и/или майстор-покривач.
При необходимост може да бъде изготвена експертиза от специалист в областта на статиката.

РАЗХОДИ И ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА

Колко ще са разходите за ремонт на покрива?

Специалистът от Брамак ще изготви предварително безплатно изчисление на необходимите покривни материали, а майсторът-покривач ще изготви безплатна оферта за труд.

Каква е гаранцията за качеството?

Брамак се грижи за цялата реализация на проекта. От 30 годишната писмена гаранция на бетоновите изделия до препоръката на майстор-покривач, преминал много от обученията на Брамак и доказал се като опитен покривач на покривната система Брамак.

По какъв начин се грижи Брамак за качествения и професионален монтаж на продуктите си?

За да може покривната система Брамак да изпълни на 100% условията за прецизно полагане, за да бъде покривът функционален и красив, трябва да се покрие от майстор, запознат с тънкостите на покрива и на материалите, с които работи.

Затова Брамак организира обучения за майстори и строителни фирми, които след като са преминали теоритичното обучение биват напътствани при самото полагане. Едва след като специалистите от Брамак са се убедили, че обучените майстори полагат правилно всеки продукт, издават сертификат, като по този начин Брамак може да гарантира с името си за дадения майстор.

ПОКРИВЪТ НЕ Е САМО ПОКРИВНО ПОКРИТИЕ

Достатъчно ли да изберете правилното покривно покритие?

Не само. Важна е също и самата покривна система, т.е. покривните принадлежности и възможността за всяко слабо място на покрива да се намери оптимално решение. Брамак прави именно това, предоставя цялостно решение за всеки детайл. 

Кое най-голямото предимство на покривната система Брамак?

Помислено е за всеки детайл. В офертата на Брамак ще откриете всичко: странични керемиди, система за снегозадържане, за аспирация и вентилиране на покрива, подпокривни фолиа за хидроизолация, отводнителна система, елементи за сух монтаж и др. Всичко това от една ръка, произведено да отговаря на керемидите Брамак.

Каква функция изпълняват покривните принадлежности?

Допълват основната функция на покрива с допълнителни като вентилиране, защита срещу вятър и сняг, отвеждане на дъждовна вода...

Как и откъде може да си закупите керемиди Брамак?

Тук може да откриете най-близкия дистрибутор до вас.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И НАДЕЖДНОСТ

Централа

Централно управление

общ. Елин Пелин, п.к. 31

2100 гр. Елин Пелин

България

Phone: 0725/680 31

Fax: 0725/680 94

E-Mail: office.bg(at)bramac.com

Contactform

Please select your contact:

0700 119 20