Seite drucken

Ремонт на покриви от Брамак

Услугата ремонт на покриви могат да ползват не само клиенти, които преустрояват покрива на дома си, но и започналите нов строеж. Безплатни консултантски услуги ползват собствениците на еднофамилни къщи, инвеститорите на големи обекти, архитектите и строителните фирми. Преди покупката на материали, всеки клиент трябва правилно да се ориентира какво се предлага на пазара, да се посъветва кое е най-изгодното за него и най-подходящото. Ето защо клиентите от цялата страна могат да използват безплатна консултация от Брамак. Достатъчно е да се свържат с фирмата на телефон 0700 119 20 или да изпратят запитване и представител на Брамак ще ги посети в дома безплатно в удобно за клиента време, с което ще му спести време, и не малко пари.

На място нашият представител ще може да установи какво е състоянието на покрива, в какъв климатичен пояс се намира обектът, кое е най-важното при избора на покритие. Той ще подготви комплексна оферта: ще изчисли необходимото количество и цената на необходимия материал, заедно с допълненията. Според предпочитанията си, клиентът ще избере цвета и желания модел керемиди за ремонт на своя покрив. Освен офертата, той може да получи и адресите на фирмите от района, които са преминали обучение при Брамак, проверено е качеството им на работа и имат сертификат за извършване на тази дейност. Избирайки един от високо квалифицираните представители на Брамак (регионален мениджър), клиентите спестяват не само време и средства, но си осигуряват и спокойствието, от което имат нужда.

ВСИЧКИ ЛИ ИМАТ СИГУРЕН ПОКРИВ НАД ГЛАВАТА СИ?

Думата ремонт на дома предизвиква у хората различни чувства. Едни се радват, че след това ще живеят по-приятно, по-уютно и главно, че ще разрешат грижите за дома си за близките няколко години. Други се тревожат за осигуряването на материалите, избора на подходяща строителна фирма и не на последно място – за осигуряването на достатъчно финансови средства. Дори и строителите казват, че построяването на нов дом е по-приятно от поправяне на стария.

Сред най-натоварените части на сградата, които всекидневно се противопоставят на капризите на времето, спада и покривът. Именно затова трябва да обърнем внимание на реконструкцията му още през летния сезон. Не всеки ден се налага да правите ремонт на покриви. За ваше улеснение сме подготвили и отговори на често срещани въпроси, свързани с този процес. Струва си да отделите малко време за тях, за да си спестите бъдещи нерви и най-вече средства.

Централа

Централно управление

общ. Елин Пелин, п.к. 31

2100 гр. Елин Пелин

България

Phone: 0725/680 31

Fax: 0725/680 94

E-Mail: office.bg(at)bramac.com

Contactform

Please select your contact:

0700 119 20