Seite drucken

15 години застраховка

ПОДАРЪК ЗА ОРИГИНАЛНА ПОКРИВНА СИСТЕМА

Регистрирай своята покупка и се възползвайте от нашия подарък - застраховка на покрива, при това не за една, а за цели 15 години.

Стойността на застраховката е на база нето фактурна стойност на закупените материали за юридически лица, и бруто фактурна стойност на закупените материали от физически лица.

Застраховката важи само за ОРИГИНАЛНА ПОКРИВНА СИСТЕМА БРАМАК, т.е. керемиди и елементи от покривната система. Минималната стойност на покупката трябва да бъде не по-малко от 1500 лв. с ДДС, а задължителните елементи от системата са елементите за сух монтаж на било и Брамак фолио. Ограничение за модел керемиди няма. 

Застраховката се издава срещу представяне на копие от фактурата за закупените материали, точен адрес на обект и координати за контакт с инвеститора или собственика, както и след монтаж на покривната система.

Съгласно Общите условия на застрахователя, той има право да осъществява проверки на обектите за използваните на покрива материали. В случай на некоректност, застраховката няма да бъде валидна.

Регистрацията на покупката можете да направите онлайн, попълвайки формуляра РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОКУПКА или по следните възможни начини:

  • С изпращане на документите по факс 0725/ 68 091
  • На имейл office.bg@bramac.com  или
  • По пощата на адрес: 2100 Елин Пелин, п.к.31, „Брамак ПС” ЕООД

Централа

Централно управление

общ. Елин Пелин, п.к. 31

2100 гр. Елин Пелин

България

Phone: 0725/680 31

Fax: 0725/680 94

E-Mail: office.bg(at)bramac.com

Contactform

Please select your contact:

0700 119 20