Seite drucken

Ние от Брамак Покривни системи ЕООД отдаваме голямо значение на защитата на Вашите лични данни

Уважаеми потребители,

Вероятно вече сте разбрали за новите европейски регулации за защита на личните данни (GDPR), които влязоха в сила на 25 май 2018 година. Тези регулации се стремят да предпазят правата на потребителите по отношение на техните лични данни и как те се използват.

Ние от Брамак Покривни системи ЕООД отдаваме голямо значение на защитата на Вашите лични данни

Лични данни
На този уеб сайт няма да  се събира никаква лична информация, освен ако не сте я предоставили доброволно (например чрез изпращане на искане за контакт). Данните, предоставени от Вас, ще бъдат използвани за точно определени цели (например за  контакт, предоставяне на оферта и т.н.). Обработката на Вашите лични данни за вътрешни и маркетингови цели става само с Ваше съгласие чрез активиране на квадратчето./ Check-Box/

Бисквитки  /Cookies/
Нашият сайт използва „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се съхраняват с помощта на браузъра на Вашето мобилно устройство. Те  не правят нищо лошо. Ние използваме бисквитки, за да направим нашия сайт по-лесен  за използване. Някои бисквитки остават съхранени на устройството Ви, докато не ги изтриете. Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър следващия път, когато ни посетите. Ако не желаете, можете да настроите браузъра си, така че да Ви информира за използването на бисквитки и да го позволи само в отделни случаи, по Ваше желание.

Когато деактивирате бисквитките функционалността на нашия сайт може да бъде ограничена.

Условия за ползване на Гугъл Анализ (Google Analytics)
Този сайт използва Google Analytics. Това е услуга за интернет анализ, предлагана от Google Inc. (Google").  Google Analytics използва бисквитки "Cookies"- текстови файлове, които се съхраняват на компютъра Ви и позволяват на съответния уеб сайт анализира как се използва той от потребителите. Информацията, генерирана от бисквитка за използването на този уебсайт се предава и съхранява от Google на сървър, базиран в САЩ. Google ще използва тази информация за оценка на използването на уеб сайта, съставяне на отчети за дейността  на сайта за подобряване качеството му, както и улесняването на посетителите  на уеб сайта  при използването му. Google може да прехвърли тази информация на трети страни, ако това не противоречи с  изискванията  на  закона или ако трети лица обработват  такива данни от името на Google. Google в никакъв случай и при никакви обстоятелства няма да свързва Вашия IP адрес с други данни на Google Inc. Можете да откажете използването на бисквитки, като изберете подходящите настройки в браузъра си. В такъв случай,  моля да имате предвид, че може не сте в състояние да използвате всички функционалности на този сайт. Чрез използването на този сайт, Вие се съгласявате данните Ви да бъдат обработвани от  от Google по начина, описан по-горе.

По принцип, всички потребителски данни (като IP адреси, потребителски имена и т.н.) се съхраняват под псевдоним, така че персонална идентификация е невъзможна.

В случай че желаете, можете да деактивирате събиранeто на Вашите лични данни от Google Analytics тук!

В случай, че желаете, можете да деактивирате събирането на Вашите лични данни от Piwik тук!

Вашите права
По принцип, Вие имате права да получавате информация, да коригирате, заличавате, да ограничавате достъпа до информация , да контролирате преносимостта  на данните и тяхното анулиране. Ако смятате, че обработването на Вашите лични данни противоречи на Закона за защита на личните данни или нарушава Вашите права по какъвто и да е начин, можете да се обърнете към съответния надзорен орган. В Република България, това е Комисията  за защита на личните  данните.

Можете да се свържете с нас на: 

Брамак Покривни Системи ЕООД
2100, Елин Пелин, п.к. 31

Тел. +359 (725) 680 30

Можете да се свържете със служителя на групата, който отговаря за защитата на личните данни:

Таня Мозер (Tanja Moser)

+ 43 02757/4010-270

Please select your contact:

0700 119 20