Seite drucken

Подробности

26.10.16

БРАМАК ЧЕСТИТИ ПРАЗНИКА НА ВСИЧКИ АНГАЖИРАНИ В СФЕРАТА НА СТРОИТЕЛСТВОТО

На 26 октомври православната църква отбелязва Димитровден. Празникът е  посветен на един от най-почитаните от православието светци-Свети Димитър Солунски.

Свети Димитър е живял по времето на Римската империя. Той е бил градоначалник на родния си град Солун и открито е славел и изповядвал християнството. Именно заради религията си, той е хвърлен в тъмница и става жертва на мъченическа смърт. По-късно църквата го канонизира за светец.

Димитровден е ден на строителя. Празнуват всички архитекти, проектанти, строителни инженери и всички ангажирани в сферата на строителството. Това е и професионалният празник на ковачите, техниците, инженерите, металурзите.

БРАМАК ПС ЕООД от сърце ви желае успешна работа, доволни клиенти, оптимизъм и вяра, че всичко най-добро тепърва предстои.

Нека не забравяме, че професионализма, коректността и доброто отношение към негово величество КЛИЕНТЪТ трябва да ни съпътстват в ежедневната ни работа. Той, клиентът е нашия коректив за добре свършената работа и неговите благодарност и препоръки са нашите награди.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Please select your contact:

0700 119 20