Seite drucken

Подробности

16.06.17

КОМПАНИЯТА НИ Е ЧАСТ ОТ ГЛОБАЛНАТА ГРУПА BRAAS MONIER ICOPAL

БРАМАК вече е част от глобалната група BMI (Braas Monier Icopal Group). С това действие акционерът на групата Standard Industries обединява заедно два силни бизнеса - Braas Monier и Icopal, за да изгради група, световен лидер в предоставянето на системни и комплексни решения в областта на скатните и плоските покриви.

Новото име на групата e BMI. То комбинира елементи на Braas Monier и Icopal и символизира общото бъдеще на двете марки, но и подчертава богатото наследство, опита и професионализма на двете компании. БРАМАК ПС ЕООД ще продължи да упражнява дейността си под познатата марка, която успешно изгражда на българския пазар в продължение на почти 20 години, като част от навата BMI Group.

BMI Group ще има възможност да предоставя на партньорите и клиентите си повече продукти и услуги, както и системни решения за скатни и плоски покриви. Това ще добави стойност и ще засили позициите на групата на пазарите, на които оперира.

БРАМАК ПС ЕООД и в бъдеще ще продължава да предоставя продукти и услуги с отлично качество, ще разширяваме продуктовото си портфолио, ще се развиваме технологично и ще предоставяме иновации, за да отговорим на високите изисквания на негово величество-КЛИЕНТЪТ.

Благодарим ви за доверието!

Please select your contact:

0700 119 20